Τελευταίες Ειδήσεις

Πρώτη δια ζώσης συνάντηση της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών στο Kelsterbach της Γερμανίας


Στο όμορφο Kelsterbach της Γερμανίας που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης συναντήθηκαν στις 2 και 3 Απριλίου 2022 μέλη της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης». Η συνάντηση έγινε στο Ξενοδοχείο του Kαλαμπακιώτη κ. Βασίλη Αγγέλη που είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Kelsterbach, ο οποίος φιλοξένησε τους Θεσσαλούς στο Ξενοδοχείο και στο εστιατόριό του.  

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: κ. Διαμαντής Γκίκας (Νυρεμβέργη), κ. Αναστασία Κερασοβίτη (Νυρεμβέργη), κ. Ευθύμης Κερασσοβίτης (Νυρεμβέργη), κ. Κώστας Φιλίππου (Βισμπάντεν), κ. Βασιλική Λασπά (Σβαινφουρτ), κ. Τάνια Ρουσιαμάνη (Ντύσσελντορφ), κ. Κώστας Μυλωνάς (Ντύσσελντορφ), κ. Αντώνης Κουκουράβας (Γκύτερσλο), κ. Κώστας Πανίδης (Γκύτερσλο), κ. Δημήτριος Τσέλιος (Γκύτερσλο), κ. Στέφανος Ψύρρας (Μόναχο), κ. Σταυρούλα Τζώτζη (Μόναχο), κ. Χαρίσης Νίκου (Μόναχο), κ. Φωτεινή Μίχου (Καλαμπάκα) και ο κ. Θεοχάρης Γιαννακόπουλος (Καλαμπάκα).

 

Οι σύνεδροι ενημέρωσαν για τα νέα από το Σύλλογό τους, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εργασίες της ΓΣ και διατύπωσαν ευχές για επαναδραστηριοποίηση των Συλλόγων και τέλος των δυσμενών συνθηκών λειτουργίας και συνάντησης λόγω κορωνοΐού. Επίσης προγραμματίστηκαν οι επόμενες δραστηριότητες της Ομοσπονδίας. Τα μέλη της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών αντάμωσαν σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού μιας και ήταν η πρώτη δια ζώσης συνάντησή τους, αντάλλαξαν απόψεις για μια καλύτερη συνεργασία και συζήτησαν για το όραμα τους, για τις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις και για το στρατηγικό σχεδιασμό για τα επόμενα έτη. Είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη της Φρανκφούρτης και Χαϊδελβέργης.

 

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπήρξε τηλεφωνική βιντεοκλήση με τον κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη Γενικό Γραμματέα της ΓΓΑΕΔΔ, ο οποίος χαιρέτησε και συνεχάρη το ΔΣ της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης για το έργο της  καθώς και την Παγκόσμια Νεολαία Θεσσαλών για την δυναμική της πορεία τονίζοντας τη σημασία της νέας γενιάς στη διατήρηση της ταυτότητάς μας. Ευχήθηκε στη Γενική Συνέλευση καλή επιτυχία και ότι θα στηρίζει το έργο της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης και της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών.

 

Στη συνάντηση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Kelsterbach κ. Manfred Ockel, ο οποίος καλωσόρισε τους Θεσσαλούς στο Δήμο του και ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά στην πρόταση ώστε ένα από τα επόμενα Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης να φιλοξενηθεί από το Δήμο του.

 

Με εκτίμηση – Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας


 

 

Η Γραμματέας

Φωτεινή Μίχου

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.