Τελευταίες Ειδήσεις

Η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα πρωταγωνιστούν στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος


Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εχθές 8/2 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Κων/νου Αγοραστού, με θέμα τη διεξαγωγή του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

Συζητήθηκαν οι προετοιμασίες που θα χρειαστούν ούτως ώστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, να συμβάλει στη μέγιστη προβολή της χώρας μας αλλά και να εμφυσήσει στους πολίτες τα οφέλη χρησιμοποίησης ποδηλάτου τόσο σαν μέσο καθημερινής χρήσης με οικολογικό αποτύπωμα όσο και ένας τρόπος ιδανικής άσκησης για όλο το σώμα.

Η οριστικοποίηση του αγώνα με 5 αγωνιστικές ημέρες σε ειδικές διαδρομές (ΕΤΑΠ) συνολικού μήκους 870 χλμ. με εκκίνηση από την Κρήτη έως τα Ιωάννινα έχει πλέον σαν 5ο σταθμό εκκίνησης και μοναδικό στο νομό την πόλη της Καλαμπάκας.

Ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Cycling Greece που τελεί υπό την εποπτεία του Υφυπουργού Αθλητισμού για την οργανωτική πλευρά της 5ης ημέρας καθώς η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από την πόλη μας και θα τερματίσει στα Ιωάννινα.

Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι 140 αστέρες της διεθνής ποδηλασίας από 20 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες θα συμμετάσχουν στον αγώνα που παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά σε παγκόσμια εμβέλεια από επίγεια και εναέρια μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.