Τελευταίες Ειδήσεις

Κυψέλη: Ο μαρτυρικός θάνατος του 7χρονου και η αποκάλυψη της φρίκης - Πώς σώθηκε η αδερφή του


Συγκλονιστικές είναι οι πληροφορίες όσον αφορά τη δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη από τον σύντροφο της μητέρας του, η οποία παρέμενε απαθής και επί πέντε χρόνια κάλυπτε μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της στο φρικιαστικό έγκλημα. 


Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε στις αρχές ο 33χρονος, τη μοιραία ημέρα είχε βάλει τιμωρία το αγοράκι, για ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα το παιδί να διαμαρτύρεται. Τότε, ο Πολωνός έβαλε μονωτική ταινία στη μύτη και στο στόμα του παιδιού, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.


Έπαιζε videogame όταν ο γιος της ψυχοραγούσε


Η μητέρα του αγοριού έπαιζε videogame όταν το παιδί ξεψυχούσε, ενώ όταν ρώτησε τον σύντροφό της «γιατί δεν κουνιέται», εκείνος της απάντησε «μην ανησυχείς θα το τακτοποιήσω εγώ».


Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ίδια είχε δηλώσει ότι το παιδί το είχε πάρει ο εν διαστάσει σύζυγός της και είχαν φύγει στο εξωτερικό. Ωστόσο οι αστυνομικοί που διερευνούσαν την υπόθεση είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. 


Προκειμένου να μην κινήσουν υποψίες για την αποτρόπαιη πράξη τους, σε όποιον ρωτούσε, για τον 7χρονο, έλεγαν πως τον είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας στην Πολωνία.


Κακοποιούσαν και το κοριτσάκι - Πώς κατάφερε να γλιτώσει


Όπως αποκάλυψε το real.gr,  η γυναίκα είχε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ωστόσο, το 2015 πήρε διαζύγιο από τον Πολωνό σύζυγό της και κατόπιν σύναψε σχέση με άλλον άνδρα εξίσου Πολωνό, με τον οποίο διατηρούσε σχέση όλα αυτά τα χρόνια και ο οποίος κατηγορείται ως συνεργός στη στυγερή δολοφονία του 7χρονου αγοριού.


Όσον αφορά το κοριτσάκι – το οποίο είναι εν ζωή – φαίνεται πως τόσο η μητέρα όσο και ο Πολωνός σύντροφός της το κακοποιούσαν συστηματικά.


Συγκεκριμένα, το 2018, η δασκάλα του κοριτσιού διαπίστωσε έντονα σημάδια κακοποίησης στο σώμα του γι΄αυτό και ενημέρωσε τη διευθύντρια, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας όπου διαπιστώθηκε κακοποίηση.


Έτσι, αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τη μητέρα και το κορίτσι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια οπότε και κατάφερε να σωθεί.



 

Η ίδια διέμενε με τον πρώην άνδρα της σε άλλο σημείο της Κυψέλης, ενώ στην οδό Αστυπάλαιας μετακόμισαν τα τελευταία τρία χρόνια με τον Πολωνό σύντροφό της.


Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα είχε φτιάξει μαζί με τον σύντροφο και συνεργό της μια κατασκευή από πλίθες και χώμα και έκρυβαν το παιδί στο παλιό σπίτι.


Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού


Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού αφήνει νέες αιχμές όσον αφορά τη φρικτή υπόθεση. Ο πρόεδρος, Γιώργος Γιαννόπουλος, σε πρωινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στο χρονικό των προβλημάτων της οικογένειας, αλλά και στα κενά όσον αφορά στην έρευνα.


Επεσήμανε πως το 2008, υπήρχε καταγγελία για τη 15χρονη, τότε, μητέρα η οποία ήταν έγκυος. Μία δεκαετία αργότερα ήρθε η δεύτερη καταγγελία, η οποία αφορούσε το κοριτσάκι.


Το παιδί, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, πήγε στο σχολείο σε «φρικτή» κατάσταση και κλήθηκε το Χαμόγελο, που επικοινώνησε με την εισαγγελία για να πάει η μικρή στο νοσοκομείο. Εκεί, όπως είπε, είδε μία «μάνα, η οποία δεν νοιαζόταν για το παιδί της», αλλά, αντίθετα, «δικαιολογούσε τον σύντροφο».




 


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.