Τελευταίες Ειδήσεις

Νεκρός αυτοκινητιστής στην Διάβα-Κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα όταν η καρότσα του φορτηγού άγγιξε καλώδια της ΔΕΗ


Τραγικό θάνατο βρήκε πριν λίγο ένας αυτοκινητιστής στην Διάβα Καλαμπάκας όταν η καρότσα του φορτηγού του ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα όταν ο άτυχος άνδρας πήγε με το φορτηγό του στην περιοχή της Διάβας και συγκεκριμένα πριν την γέφυρα του Πηνειού για να αδειάσει κάποια αδρανή υλικά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ώρα που έκανε την ανατροπή της καρότσας για να αδειάσει το φορτίο του στο ανάχωμα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, αυτή ακούμπησε τα ηλεκτροφόρα καλώδια με συνέπεια να σκάσουν αυτομάτως όλα τα λάστιχα του φορτηγού καθώς η τάση είναι υψηλή-22.000 volt-και μόλις άνοιξε την πόρτα για να κατέβει, πατώντας στο μεταλλικό σκαλοπάτι της καμπίνας  κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και σωριάστηκε καταγής χάνοντας τη ζωή του ακαριαία.
Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφθασαν άμεσα στο σημείο όπως και συνεργείο της ΔΕΗ για να διακόψει την ηλεκτροδότηση αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής επανδρωμένο.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων για την παραγγελθείσα διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί το ΑΤ Καλαμπάκας ενώ ο άτυχος αυτοκινητιστής κατάγονταν από το Καστράκι και ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία η οποία συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατό του.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.