Τελευταίες Ειδήσεις

Πύρινη κόλαση στην Αττική: Σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Αφίδνες τα κύρια μέτωπα - Στη μάχη τα εναέρια μέσα


Σε εξέλιξη είναι η πύρινος εφιάλτης που σαρώνει τη βόρεια Αττική καθώς το τεράστιο μέτωπο που δημιουργήθηκε έκαιγε όλη τη νύχτα στις παρυφές της Πάρνηθας. Σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Αφίδνες τα κύρια μέτωπα.


Ηπύρινη λαίλαπα που μαίνεται ανεξέλεγκτη  πέρασε από Κρυονέρι και Δροσοπηγή, στη συνέχεια έφτασε στην Εθνική οδό, στα διόδια των Αφιδνών και σε λίγη ώρα πέρασε απέναντι προς το Καπανδρίτι.


Νωρίς το πρωί δόθηκε εντολή εκκένωσης για το Καλέντζι, στον Μαραθώνα.


Οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανάλογα με τη φορά των ανέμων, οι ρίψεις θα στοχεύσουν στη διάσπαση του μετώπου, το οποίο είναι τεράστιο.


Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής το πρωί της Παρασκευής, η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες 5 Αυγούστου, στο Τατόι είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 450 πυροσβέστες με 40 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 150 οχήματα, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 3 Ε/Π και 7Α/Φ. Συνδρομή παρέχουν 40 πυροσβέστες από τη Κύπρο, ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου Ο.Τ.Α.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.