Τελευταίες Ειδήσεις

Κανονικά ο φετινός Μύλος των Ξωτικών


Στη διοργάνωση του «Μύλου των Ξωτικών» προχωρά ο Δήμος Τρικκαιων και η e- trikala, σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν αυτό το διάστημα, ενώ επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν τις επόμενες δέκα ημέρες.


Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον πρόεδρο της e- trikala κ. Γιάννη Κωτούλα και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της e- trikala κ. Οδυσσέα Ράπτη.


Στη διάρκεια της σύσκεψης έπεσαν στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και αυτό που αποφασίστηκε είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την φετινή διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου.


Σε ό,τι αφορά στις σκέψεις και τα σχέδια που έχουν στο μυαλό τους, αυτή τη στιγμή οι διοργανωτές είναι στο τελικό στάδιο, ωστόσο ακόμα δεν θα ανακοινωθεί τίποτα.


Μάλιστα, τις επόμενες δέκα (10) ημέρες θα υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για την όλη διοργάνωση. Αναφορικά με τον τρόπο που θα στηθεί και θα λειτουργήσει ο «Μύλος των Ξωτικών» αυτό θα εξαρτηθεί από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις αποφάσεις που θα έχουν ληφθεί για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.