Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα Τρίκαλα με θέμα « Η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει τη Θεσσαλία»


Στο χώρο του θερινού κινηματογράφου του μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η συμβολή των εργαλείων του ΕΣΠΑ στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».


Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «EuChangesThessaly», ένα πρόγραμμα που αναφέρεται στα έργα που συγχρηματοδοτήθηκαν στη Θεσσαλία από την πολιτική συνοχής μέσω του ΕΣΠΑ, με την φιλοδοξία να προβάλλει τον αντίκτυπο τους στην καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλίας.


Για τα μεγάλα έργα μέσω ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία, όπως η επαναδημιουργία της λίμνης Κάρλας, το υποβρύχιο μουσείο Αλοννήσου,  το κτήριο της βιοχημείας-βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, το κέντρο έρευνας Βασίλης Τσιτσάνης στα Τρίκαλα, το κέντρο ψηφιακής προβολής Μετεώρων, το κέντρο τεκμηρίωσης και εκπαίδευσης του σπηλαίου Θεόπετρας, ο νέος περιφερειακός της Λάρισας και πολλά ακόμη έργα, μίλησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.


Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε μουσική συναυλία του κουαρτέτου Fortissimo, εντυπωσιάζοντας πραγματικά τους παρισταμένους.


Η έκθεση φωτογραφίας θα βρίσκεται στο θέατρο Μηχανουργείο του μύλου Ματσόπουλου και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό για τρείς (3) ημέρες μέχρι τις 14 Ιουνίου, από ώρες 19.00-21.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.