Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη του Δημάρχου Μετεώρων στο Υπουργείο Εσωτερικών


Μία πολύ σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Θώμο Γεώργιο στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα.

Ο κ. Πέτσας υποδέχτηκε τον Δήμαρχο στο γραφείο του και από την πρώτη στιγμή φάνηκε η διάθεση του να βοηθήσει σε θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του. Στη συζήτηση που ακολούθησε σε ένα πολύ φιλικό κλίμα ο Υπουργός άκουσε με μεγάλη προσοχή τα αιτήματα του Δημάρχου και δεσμεύτηκε να βοηθήσει.

Το πρώτο θέμα που έθιξε ο Δήμαρχος ήταν το κατά πόσο είναι δυνατόν να ενταχθούν περισσότερες μελέτες στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με τον Υπουργό να του απαντά ότι καλό θα είναι να υπάρχουν μελέτες για όλες τις προσκλήσεις από μεριάς του Δήμου και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το καλό της περιοχής.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα του κολυμβητηρίου, ένα όραμα του Δημάρχου για την πόλη μας, με τον Υπουργό να του απαντά ότι με καλή συνεργασία και μεθοδική δουλειά όλα είναι εφικτά.

Κατόπιν ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Υπουργό για δύο χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο, με την πρώτη να αφορά την εσωτερική οδοποιία της πόλης (νέο σχέδιο) ύψους περίπου 2.000.000 ευρώ και τη δεύτερη να αφορά κονδύλιο ύψους 150.000 ευρώ περίπου, χρήματα τα οποία θα καλύψουν έξοδα αποχιονισμού που δαπανήθηκαν κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε τον Δήμο Μετεώρων τον Φεβρουάριο.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος και πριν προλάβει να ολοκληρώσει το αίτημα του για υπογραφή της χρηματοδότησης του κυνοκομείου ο κ. Πέτσας ζήτησε τον φάκελο του έργου και αφού διαβεβαιώθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου ότι όλα είναι εντάξει υπέγραψε την απόφαση χρηματοδότησης.

Τέλος, ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την υποδοχή και την τόσο μεγάλη κατανόηση που έδειξε στα αιτήματά του, δώρισε στον Υπουργό την εικόνα της Παναγίας και τον προσκάλεσε στην πόλη μας. Χαιρετώντας τους ο κ. Πέτσας τους υποσχέθηκε ότι μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν, θα επισκεφτεί σίγουρα την όμορφη πόλη μας καθώς και τα μοναδικά Μετέωρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.