Τελευταίες Ειδήσεις

Στα χέρια της ΕΛΑΣ εμπλεκόμενος στην δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Ρέντη!


Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ πιάστηκε ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος εμπλέκεται στην δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη!


Το όνομα του συλληφθέντα είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για τη δολοφονία των δύο ειδικών φρουρών την άνοιξη του 2011 στο Ρέντη κατά τη διάρκεια καταδίωξης συμμορίας, η οποία είχε διαπράξει ληστεία σε περιοχή της δυτικής Αττικής. Το συγκεκριμένο άτομο, σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν εκείνο το οποίο είχε προμηθεύσει τη συμμορία με κλεμμένο αυτοκίνητο για τη ληστεία. Ο 40χρονος  συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας δυτικής Αττικής, καθώς συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στην περιοχή της Καλλιθέας. Μάλιστα, έχουν εντοπιστεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό μετά από έρευνες σε σπίτια της δυτικής Αττικής.



Υπενθυμίζεται ότι νεκροί από τα πυρά των κακοποιών είχαν πέσει οι ειδικοί φρουροί Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης. Οι Ειδικοί Φρουροί υπηρετούσαν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τραυματίστηκαν θανάσιμα από πυρά αυτόματου όπλου και πιστολιού κατά τη διάρκεια συμπλοκής  την 1η Μαρτίου του 2011.  Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν κλεμμένο ΙΧ, μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ύποπτα για ληστεία, λίγη ώρα νωρίτερα στη λεωφόρο Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι. Ξαφνικά δύο από τους επιβάτες του αυτοκινήτου άρχισαν να πυροβολούν με Καλάσνικοφ και πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Βολές από τους πυροβολισμούς των δραστών δέχθηκαν τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, δύο στα κράνη και δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, χωρίς να τραυματισθούν.



Αμέσως εκτυλίχθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το κλεμμένο Volvo βρέθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη. Εντός του οχήματος, που είχε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, με τα οποία, πιθανότητα, οι δράστες «γάζωσαν» τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.