Τελευταίες Ειδήσεις

Θετικός στον covid-19 o ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου

 


Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρόεδρος του Αγιοφύλλου Ζήσης Καραγιάννης, κάτι που ο ίδιος γνωστοποίησε με σχετική του ανάρτηση στο facebook και βρίσκεται σε καραντίνα για 14 ημέρες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος βρέθηκε σε κηδεία στην εκκλησία του χωριού τις προηγούμενες ημέρες και δεν αποκλείεται να μετέδωσε τον ιό και σε άλλους συγχωριανούς του οπότε έχει δημιουργηθεί και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα επισκέφτηκε και το δημαρχείο Μετεώρων με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται..

Η ανάρτηση του κ. Καραγιάννη στο fb:


Ο χρήστης 
Zisis Karagiannis
 αισθάνεται ελπίδα.

3 ώρ. 
Φίλοι μου αγαπημένοι, μετά από τρεις ημέρες συμπτώματα, ριγου και πυρετού κολλημενου στα δέκατα, έκανα δύο rapint test, Κέντρο υγείας Καλαμπάκας και ΓΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Ήταν θετικά και τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου σε 14ημερη καραντίνα. Δεν ξέρω απο που κόλλησα, ούτε μπορώ να ξέρω σε πόσους φίλους και συγγενείς μετεδωσα τον κορωνοιο, είναι αόρατος, ύπουλος και επιθετικός. Το φαγητό το αφήνει η γυναίκα μου και φεύγει. Η διαφορά με την ασθένεια της λέπρας είναι ότι εκείνοι οι δυστυχισμένοι, πήγαιναν στο δάσος σε καλύβες. Εγώ στην ασφάλεια του σπιτιού μου. Απ' τη στιγμη που ένιωσα αδιαθεσία, πήρα όλα τα μέτρα, διότι θεώρησα τον εαυτό μου φορέα, αλλά και πριν κρατούσαμε τις αποστάσεις. Είναι καλό, όσοι φίλοι μου ήρθαν σε επαφή μαζί τις τελευταίες ημέρες να κάνουν ένα γρήγορο τέστ. Καλό Σαββατοκύριακο φίλοι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.