Τελευταίες Ειδήσεις

Επίκειται λουκέτο στο Δήμο Μετεώρων λόγω covid-19

 

 



Σε κλείσιμο οδεύει ο Δήμος Μετεώρων-πιθανότατα από αύριο-μεθαύριο-μετά τα νέα στοιχεία που
φτάνουν στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής με αφορμή και το θάνατο ενός ακόμη δημότη που ανήκε στο στενό περιβάλλον υπαλλήλου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς  μας πληροφορίες ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι σε συνεχή επαφή μεταξύ τους και με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι ακριβώς η κατάσταση στις υπηρεσίες του και όλα δείχνουν ότι η απόφαση για λουκέτο είναι θέμα ωρών προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να αποφευχθεί ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού.

Ωστόσο η ανησυχία είναι δεδομένη στην περιοχή για την έξαρση των κρουσμάτων και το πρωί της Κυριακής έγινε ιχνηλάτηση όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές και σε σχολική μονάδα της Βασιλικής και συγκεκριμένα σε τέσσερα άτομα.

Μετά και το νέο θάνατο η ανησυχία μεγαλώνει στην περιοχή και ιδιαίτερα στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής που ήδη μετράει δυο επιβεβαιωμένα κρούσματα στο προσωπικό του Δήμου και μάλιστα το ένα εξ αυτών είχε επαφές με άλλους συναδέλφους αλλά και το προσωπικό που πρόσφατα προσλήφθηκε μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Επισημαίνεται ότι τα άτομα αυτά ήλθαν σε επαφή με αρκετό κόσμο και αυτό προβληματίζει έντονα τους αρμόδιους του Δήμου Μετεώρων οι οποίοι δέχονται εισηγήσεις και συνάμα πιέσεις για την πραγματοποίηση τεστ σε όλο το προσωπικό αλλά και κλείσιμο των υπηρεσιών για δυο εβδομάδες μέχρις ότου διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να μην υπάρξει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.