Τελευταίες Ειδήσεις

Στην ΙΜ Ρουσσάνου η υπ. Πολιτισμού



Θερμής υποδοχής έλαχε η υπουργός Πολιτισμού κατά την επίσκεψη της στην ΙΜ Ρουσσάνου στο πλαίσιο της περιοδείας της στο νομό Τρικάλων από τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων, την Αδελφότητα της Μονής και την Μοναστική Κοινότητα.
Ειδικότερα το πρωί του Σαββάτου η κ. Μενδώνη ξεναγήθηκε στους χώρους του μοναστηρίου και είχε εκτενή συζήτηση με τον Μητροπολίτη και τους μοναχούς και δήλωσε πως «είναι πάρα πολύ χαρούμενη που επισκέφτηκε τη Μονή και τα Άγια Μετέωρα και συνάντησε από κοντά φιλικά πρόσωπα με τα οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στο πλαίσιο της αναστήλωσης του Μοναστηριού».
Από την μεριά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Θεόκλητος την καλωσόρισε και της ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της, με τη βοήθεια του Θεού ενώ στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Ρουσσάνου απόλαυσε την παραδοσιακή φιλοξενία της Καθηγουμένης και της οικείας Αδελφότητας με ευχές για επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχει επωμιστεί στο υπουργείο Πολιτισμού.

Παρόντες στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Σταγών και Μετεώρων και Καθηγούμενος του Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμανδρίτης Νήφων και οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών της Μετεωρίτικης Μοναστικής Πολιτείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.