Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για τον κορονοϊό

Επιτυχής ήταν η ενημερωτική εκδήλωση για τον Κορονοϊό που πραγματοποίησε ο Δήμος Μετεώρων το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.
Τους παριστάμενους ενημέρωσαν γιατροί του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας και ειδικότερα οι Κοκτζίδη Στυλιανή, Αγροτική Ιατρός και Παπαθανασίου Σοφία, Επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής

Σημειώνεται ότι χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκος τονίζοντας τη σπουδαιότητα της ενημέρωσης σε μια τουριστική περιοχή όπως αυτή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων.






1 σχόλιο:

  1. Οταν κάνεις μια τόσο σημαντική ενημέρωση και είναι όμως ΜΟΝΟΣΥΜΑΝΤΗ (μόνο κορονοιο) και όχι και για τον ιο της γρίπης που τα θύματα έχουν ξεπεράσει τα 40 δυστυχώς η προέλευση θα είναι πολύ μικρή!!!Καλείς αντιπροσωπείες απο τους συλλόγους διδασκόντων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας καθώς και απ τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων!!!Επίσης για να δώσεις βαρύτητα και από την Ιερα Μητρόπολη και τις Ιερές Μονες γιατί και σ αυτούς τους χώρους έχουμε μεγάλες συναθροίσεις ανθρώπων που η ενημέρωση είναι απαραίτητη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.